AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Fertiliser Service

Fertiliser Service

Amazone

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

amazone screensh1

amazone screensh2

amazone screensh3

amazone screensh4

Beschrijving

Download, free of charge, the detailed FertiliserService setting charts for your AMAZONE fertiliser spreader as an APP.

Then, the settings for your spreader will be available off-line on your appliance and these can be synchronised at regular intervals.
Select the desired fertiliser from the list and then enter in the application rate, forward speed and working width. You will receive the necessary settings for your spreader and, when on-line, a picture of the relevant fertiliser is also displayed.

Download

Eindoordeel 8

Gebruikersgemak 8

Overzichtelijkheid 8

Snelheid 8

Betrouwbaar 8

Uniek 7

Algemeen:

De Amazone app is 1 van de eerste apps voor de agrarische sector. Door de jaren heen is er veel aan veranderd maar de basis is gelijk gebleven. Inmiddels is de app al meer dan 10.000x gedownload. Met de Amazone app kan je snel en doeltreffend je Amazone kunstmeststrooier afstellen. Als eerste kies je de juiste type Amazone kunstmeststrooier en vervolgens het land waarin je gaat strooien. De app laadt automatisch de kunstmeststoffen die voor dit land beschikbaar zijn. Je kiest de kunstmest die je wilt strooien en vervolgens de instellingen van de strooier (werkbreedte, snelheid en kg/ha). De app berekend de juiste instellingen voor de strooier zoals schoep en schuifinstellingen en eventuele snelheid van de schoepen.

Conclusie:

De Amazone app is een simpele doeltreffende app. In een paar stappen kan je de instellingen van de strooier berekenen. Geen gedoe van een hoop ingewikkeld papier werk en altijd up to date gegevens bij de hand. De app is heel gebruiksvriendelijk en een echte must have Amazone gebruikers.

 

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen