AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > FarmOnline Explorer

FarmOnline Explorer

SKOV A/S

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

farmonline screenshot 1

farmonline screenshot 2

farmonline screenshot 3

farmonline screenshot 4

farmonline screenshot 5

farmonline screenshot 6

farmonline screenshot 7

farmonline screenshot 8

Beschrijving

FarmOnline Explorer is een mobiele app voor smartphones waarmee u toegang krijgt tot SKOV-stalcomputers via het pc-managementprogramma FarmOnline Explorer.

Met deze app beschikt u realtime over informatie en productiestatus, klimaatgegevens én alarmmeldingen vanaf uw boerderij.
Snelkoppelingen voor het inloggen op meerdere boerderijen kunnen worden opgeslagen in een lijst, zodat u er snel bij kunt.
In de overzichtsweergave worden gegevens getoond voor verschillende stallen en boerderijen. U krijgt snel een overzicht van de huidige status van alarmmeldingen en sleutelwaarden. U kunt uw favoriete sleutelwaarden voor de stalcomputer selecteren uit een lijst, waarna ze worden toegevoegd aan de overzichts- en detailweergave. Gekleurde velden naast de sleutelwaarden geven aan of de huidige waarde binnen het gewenste bereik ligt.
Als u op een locatie in de overzichtsweergave drukt, toont de app een gedetailleerder overzicht van geselecteerde sleutelwaarden. Door kruiselings te schuiven kunt u vanaf dezelfde weergave andere locaties op dezelfde boerderij bekijken.
In de geschiedenisweergave vindt u grafieken voor diverse sleutelwaarden, uiteenlopend van de afgelopen dag of de afgelopen week tot de volledige productieronde of een specifiek datumbereik.
Met de klimaatweergave kunt u gedetailleerde informatie bekijken over alle klimaatgegevens, inclusief statuskleuren en geschiedenis.
Er is altijd een overzicht beschikbaar van alle actieve alarmmeldingen. Als u op een alarmmelding in het overzicht drukt, krijgt u nadere details over de betreffende alarmmelding en een korte omschrijving van de alarmsituatie.
Kijk voor meer informatie op www.skov.com

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen