AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Waarom AgroApps?

Tegenwoordig zijn mobiele apps niet meer weg te denken. Apps (applicaties) zijn kleine stukjes software die op een smartphone of tablet te installeren zijn.  Er zijn momenteel  meer dan één miljoen apps en dagelijks komen er meer en meer bij. Wat kunt u met deze apps? Op welke manier vindt u de app die voor uw bedrijf van toepassing is?

Kortom, hoe haalt u meer uit uw tablet of smartphone?

AgroApps
AgroApps is een merkonafhankelijke online database waarin alle agrarische apps verzameld worden. Is de app niet specifiek agrarisch, maar heeft het wel een grote meerwaarde voor de agrarische markt? Dan vindt u de app op AgroApps.nl. Door middel van verschillende overzichtelijke categorieën kunt u per marktsegment filteren in de verschillende sectoren. Per app vindt u een uitgebreide beschrijving en kunt u ervaringen lezen van uw collega’s die de app reeds gebruiken. Heeft u een interessante app gevonden? Druk op de knop downloaden en scan de QR-code in met uw smartphone. U komt direct op de website terecht waar u de app kunt installeren.

AgroApps is ontwikkeld door jonge ondernemers met ruime ervaring in de agrarische markt. Wij zoeken dagelijks het internet af en wij tonen alleen apps die een meerwaarde kunnen leveren voor u of uw bedrijf.

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Op deze manier houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste apps die op de markt komen.

Adverteren?

Wilt u een bedrijfsmatige advertentie plaatsen of uw app extra toelichten? Neem contact op via info@agroapps.nl.