AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Nieuws > Buienalarm populairste Nederlandse app 2014

Buienalarm populairste Nederlandse app 2014

9 12 2014 | 19:28 uur

De app van Buienalarm, is in het Apple overzicht van 2014 op de tiende plek geëindigd. Met deze klassering is het meteen de populairste app van Nederland. De afgelopen twaalf maanden werd de app voor het iOS-platform meer dan 1,3 miljoen keer gedownload.

Buienalarm,de app die tot op 5 minuten nauwkeurig aangeeft waar, hoelang en hoeveel neerslag er valt, is door dit resultaat op beide prominente mobiele platformen stevig vertegenwoordigd. Eerder wist de app van Buienalarm eenzelfde positie te veroveren voor Android-gebruikers. Over 2014 wist Buienalarm haar aantal gebruikers te verhogen naar 2,8 miljoen.

Franklin van Velthuizen, bedenker en ontwerper van de app reageert verheugt: “Ik ben trots dat we al zolang de mensen weten te plezieren met deze app. We laten hiermee gerenommeerde apps als Tinder, Buienradar, Marktplaats en NU.nl achter ons.”

De ontwikkelingen bij Buienalarm staan niet stil. Zo wordt er momenteel gekeken naar het verbeteren van het webplatform en om een Windows app te ontwikkelen. Ten aanzien van het buitenland zijn er ook ambities. Franklin van Velthuizen: “Daar willen we niet al teveel op vooruit lopen. Om te beginnen willen het in Nederland goed blijven doen. Momenteel zijn er wel gesprekken met buitenlandse partners die interesse hebben getoond.”

Bron: www.lectricgroep.nl