AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Nieuws > AgroApps online!

AgroApps online!

3 7 2013 | 23:48 uur

Na een lange tijd van voorbereidingen is de website www.agroapps.nl eindelijk een feit, de agrarische- app website van Nederland en België. Nu er meer en meer apps beschikbaar zijn is het niet meer te overzien. Het succes van AgroApps is het overzicht, rust en eenvoud in verschillende agrarische categorieën.

AgroApps zal wekelijks een review plaatsen van een interessante app met een grote meerwaarde. Dit varieert van een algemene app met diverse functionaliteiten tot een akkerbouw app voor het bepalen van het juiste spuitmoment. Hiermee willen de diversiteit van de verschillende apps onder de aandacht brengen.

AgroApps streeft er naar om de agrarische app website van Nederland en België te worden.

Het doel dat we hebben met deze website is om de bezoeker te vertellen over de verschillende apps, wekelijks een app te laten beoordelen en de agrarische app liefhebber te voorzien van het laatste app nieuws. Hierbij kunnen wij altijd extra hulp/inzendingen gebruiken. Mocht u bijvoorbeeld willen dat uw app getoond wordt, wil u een advertentie plaatsen of nieuwsberichten verspreiden, neem dan contact met ons op voor verdere informatie.’

 

Met vriendelijke groet,

AgroApps