AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Nieuws > 300ste agrarische app

300ste agrarische app

27 6 2015 | 09:08 uur

De maand juni was een bijzondere maand voor AgroApps. Op de website AgroApps is de 300ste agrarische app geplaatst. Sinds de oprichting in 2013 zijn de apps voor de landbouwsector duidelijk in opmars.

Natuurlijk zijn er meer apps, echter worden op AgroApps alleen de meest interessante voor de Nederlandse en Belgische landbouwmarkt getoond. Waar in het begin de meerwaarde van sommige apps wat ver te zoeken was, hebben hedendaags de apps een duidelijke toevoeging voor het boerenbedrijf.

Het begon allemaal met de Teejet Spray Control, het selecteren van de juiste spuitdop en voor de veehouderijsector met de ff bestellen, veevoer bestellen bij For Farmers. Recente apps worden onder andere gebruikt voor het aansturen van diverse machines en verschillende installaties. Het bijhouden van een complete veestapel en het bestellen van producten bij een desbetreffende leverancier.

Waar in het eerste jaar de apps voor de akkerbouwsector in grote getalen ontwikkeld werden, worden ze juist hedendaags voor de veehouderij- en mechanisatiesector ontwikkeld. De meest gedownloade app blijft toch uit het algemene segment komen.