AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Ziekten in suikerbieten

Ziekten in suikerbieten

IRS

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

irs_irs_screenshot1

irs_irs_screenshot2

irs_irs_screenshot3

irs_irs_screenshot4

irs_irs_screenshot5

Beschrijving

Identificeer in enkele stappen de belangrijkste (gebreks)ziekten en plagen in suikerbieten.

Foto’s en teksten geven informatie over de schadebeelden, bestrijdingsmogelijkheden en schadedrempels in verschillende ontwikkelingsstadia van de suikerbiet. Om de juiste maatregelen te kunnen nemen is het belangrijk om de juiste schadeveroorzaker vast te stellen. Met deze App kunt u (gebreks)ziekten en plagen direct in het suikerbietenperceel vaststellen.

De App is gemeenschappelijk ontwikkeld door: BISZ, British Sugar/BBRO, IRS, IRBAB/KBIVB, ITB, LIZ und Nordic Sugar

 

Download

Eindoordeel 8

Gebruikersgemak 9

Overzichtelijkheid 9

Snelheid 8

Betrouwbaar 7

Uniek 7

Ziekten in suikerbieten is een gezamenlijke ontwikkeling van onder andere IRBAB/KBIVB en IRS. In enkele stappen doorzoek je de belangrijkste ziekten en plagen in suikerbieten. Selecteer het stadium van de suikerbiet en de plaats van de schade. Verdere beschrijvingen staan voorgeprogrammeerd in de app. Via foto’s en teksten wordt er informatie gegeven over de schadebeelden, bestrijdingsmogelijkheden en schadedrempels in verschillende ontwikkelingsstadia van de suikerbiet.

 

Conclusie

Dankzij de eenvoud en overzicht is het een zeer toegankelijke app. In 4 tot 5 voorgeprogrammeerde stappen heb je de ziekte of plaag gevonden. Het schadebeeld, de oorzaak, preventie/bestrijding en aanwijzingen worden allemaal duidelijk omschreven. Meerdere foto’s worden getoond als vergelijkingsmateriaal. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen