AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Yara Pure Nutrient

Yara Pure Nutrient

Yara International

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

Yara_Yara Pure Nutrient_screenshot1

Yara_Yara Pure Nutrient_screenshot2

Yara_Yara Pure Nutrient_screenshot3

Yara_Yara Pure Nutrient_screenshot4

Yara_Yara Pure Nutrient_screenshot5

Beschrijving

De Yara Pure Nutrient app geeft gedegen informatie over de belangrijkste landbouwkundige aspecten van minerale stikstofmeststoffen (kunstmest).

Deze informatie is grotendeels gebaseerd op onafhankelijk onderzoek en wordt populair-wetenschappelijk gepresenteerd.
Het doel is om minerale N-meststoffen op basis van ammoniumnitraat weer naar waarde te schatten als “Pure Nutrient“. Op basis van precisie, efficiency en betrouwbaarheid, blijken deze meststoffen als geen ander te voldoen aan de hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld aan hoog-productieve en tegelijkertijd duurzame landbouw.
In deze app worden de voor- en nadelen van minerale N-meststoffen, zoals nitraatmeststoffen (o.a. KAS), urean en ureum vergeleken. Daarbij worden ook technieken toegelicht waarmee de stikstofefficiency kan worden verbeterd. Telers kunnen hiermee hun opbrengst optimaliseren, terwijl milieubelasting en kosten worden verlaagd.
Kortom: deze app is een must voor telers, adviseurs en iedereen die geïnteresseerd is in de landbouw- en milieukundige aspecten van het gebruik van stikstofmeststoffen.
De app zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe onderwerpen.
Yara is een internationale producent van minerale meststoffen en draagt al meer dan 100 jaar bij aan de productie van voedsel en duurzame energiebronnen voor de groeiende wereldbevolking.

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen