AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

UNIFORM

UNIFORM-Agri

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

uniform screenshot 1

uniform screenshot 2

Beschrijving

Registreer en monitor uw koeien met de supersnelle UNIFORM App!

Met de UNIFORM App heeft u altijd alle essentiële informatie bij de hand en kunt u acties registreren. Op het dashboard ziet u in één oogopslag de kengetallen van uw veestapel.UNIFORM App is de mobiele applicatie van de UNIFORM-Agri 5.0 management software. Deze eenvoudig te gebruiken app heeft een ‘Farmer Finger Interface’, dit zijn grote knoppen die eenvoudig te gebruiken zijn in de stal.De UNIFORM app geeft belangrijke informatie over uw koeien, onder andere:
– Voortplanting
– Melkproductie
– Gezondheid
– Conditie
– Transpondernummers
– Aan/afvoerDaarnaast kunt u in de stal meteen acties invoeren:
– Tocht / Inseminatie
– Afkalving
– Ziektes & behandelingen
– Verkoop / Dood
– Drachtcontroles
– Conditiescores
– Krachtvoer hoeveelheden
– Droogzetten
– GroepswijzigingenDe volgende attentielijsten zijn beschikbaar:
– Tocht
– Afkalving
– Droog
– Drachtcontrole
– Dierenarts controlelijst
– TakenProbeer onze app of kijk voor meer informatie op: www.uniform-agri.com of neem contact met ons op: +31 (0) 592 -39 49 59

Download

Eindoordeel 7.5

Gebruikersgemak 7

Overzichtelijkheid 7

Snelheid 8

Betrouwbaar 8

Uniek 7

Met de uniform app registreer en monitor je alle koeien. Altijd alle informatie van de koe bij de hand en je kunt ook direct een uitgevoerde actie registreren. De app geeft informatie over de koeien als voortplanting, melkproductie en gezondheid. Je kunt zelf direct acties invoeren als afkalving, ziekten & behandelingen, verkoop en dracht controles. Ook zijn er attentielijsten beschikbaar. Unifarm is de Belgische organisatie van Uniform-Agri.

 

 

Conclusie De app werkt offline. Het voordeel hiervan is, dat ondanks zijn vele mogelijkheden de app niet traag wordt en het niet afhankelijk zijn van het mobiele internetsignaal. Het nadeel hiervan is dat de smartphone moet worden gesynchroniseerd met de computer. Op het dashboard tref je in één oogopslag de kengetallen. Zowel voor melk- als vlees koeien.

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen