AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Trelleborg Load Calculator II

Trelleborg Load Calculator II

Trelleborg AB

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

load calculator screenshot 1

load calculator screenshot 2

load calculator screenshot 3

load calculator screenshot 4

load calculator screenshot 5

Beschrijving

Welcome to our load calculation software. 

The right balance between inflation pressure and load will allow you to get the most out of your tires and increase the productivity of your business.Through the TLC you will know precisely the load per axle of your tractor, so you can determine the optimal pressure for each application.

 

Download

Eindoordeel 7

Gebruikersgemak 7

Overzichtelijkheid 7

Snelheid 7

Betrouwbaar 8

Uniek 6

Algemeen:

Dankzij de TLC app bereken je de ideale bandenspanning, die op dat moment van toepassing is. Gegevens als het vermogen van de tractor, de wielbasis, gewicht zowel voor als achter en het type banden, heb je nodig om tot een advies te komen. Het advies bestaat niet alleen uit de juiste bandenspanning, maar ook worden onder andere de gewichtsverdeling en vermogensverhouding besproken. Alle configuraties kunnen worden opgeslagen. De TLC app beschikt zowel over een versie voor de smartphone als voor de tablet.

 

Conclusie:

Om met de TLC app te kunnen werken is het noodzaak om vooraf te beschikken over de exacte maten en gewichten van de tractor, het werktuig en de banden. Zijn deze gegevens voorradig, dan heb je binnen een paar minuten het juiste advies. Dankzij het kunnen opslaan van verschillende configuraties heb je altijd de juiste instellingen beschikbaar.

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen