AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Super Zwitsers zakmes Gratis

Super Zwitsers zakmes Gratis

UTOOO

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

super zwitsers zakmes screenshot 1

super zwitsers zakmes screenshot 2

super zwitsers zakmes screenshot 3

super zwitsers zakmes screenshot 4

super zwitsers zakmes screenshot 5

super zwitsers zakmes screenshot 6

super zwitsers zakmes screenshot 7

super zwitsers zakmes screenshot 8

Beschrijving

Het is een super-software en een multi-functionele combinatie van toepassing zijn op het leven, reizen en militaire strijd.

Als een ware Zwitsers zakmes, het bestaat uit acht functies van eenvoudige maatregel, zaklamp, kompas, waterpas, cross verticale maatregel, schietlood, afstand meten en vergrootglas. Bovendien is een koele desktop widget ook ondersteund.
De kleine software, die zelfs kan worden geïnstalleerd in de SD-kaart, zal een noodzakelijke voor je Android mobiele telefoon.

Gedetailleerde eigenschappen:
1.Simple Maatregel: Een combinatie van meetlat en de gradenboog. Ruler: Het verstrekken van nauwkeurige schaal in centimeters en inches op de telefoon scherm met een calibratie functie en ondersteuning van dynamische metingen. Diagonal heerser ondersteunt dynamische metingen. Gradenboog: Het meten van hoeken van 0 tot 180. De grootte van verschillende hoeken nauwkeurig en dynamisch worden gelezen.
2.Flashlight: Zeer eenvoudig te bedienen en een verscheidenheid van lichte kleuren te kiezen. Nieuwe Versie: Voeg de optie om te controleren ingebouwde zaklamp en optimaliseren van de interface naar het scherm licht de kleur te kiezen.
3.Compass: Simuleren van een echt kompas met praktische en nauwkeurige oriëntatie instructies en de dynamische huidige richting van de telefoon wordt weergegeven.
4.Bubble niveau: Simuleren van een echte waterpas om te controleren of de objecten zijn niveau. Als ze niveau, de bel blijven in het midden van de hoogte, zo niet de ballon naar het hoger.
5.Cross verticale maatregel: Als de camera openen, een live-action als de achtergrond van het beginscherm visueel vertellen of de items of foto’s zijn scheef opgehangen, en de hoek van de afwijking kan ook worden geleerd. Met zijn hulp, maak je geen zorgen over de vraag of de foto’s hangen scheef meer.
6.Plumb: simuleren van het schietlood om mensen te vertellen of de items verticaal staan ​​en het tonen van de hoek van afwijking zolang de camera is ingeschakeld.
7.Distance maatregel: eenvoudige 3 stappen, met behulp van uw telefoon om de afstand tussen object en je net zo goed als de hoogte te meten.
8.Magnifier: Verander je telefoon in een digitaal vergrootglas met ingebouwde camera. Het is handig als u kleine lettertjes te lezen of gewoon geen zin om je bril te dragen.

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen