AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Sencor

Bayer CropScience SA-NV

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

bayer_sencor_kop

bayer_sencor_screenshot1

bayer_sencor_screenshot2

bayer_sencor_screenshot3

bayer_sencor_screenshot4

Beschrijving

Sencor® WG is een herbicide voor de professionele teelt van consumptie-, poot- en fabrieksaardappelen.

Tussen aardappelrassen bestaan aanzienlijke verschillen in gevoeligheid voor Sencor. Met deze app kunt u voor een reeks van circa 40 aardappelgewassen een inschatting maken van de kans op nadelige effecten, merkbaar in loof en in opbrengst, van voor-opkomst- en LDS-toepassingen van Sencor.

Hoe werkt de app?
Deze handige app geeft aan de hand van de kleuren groen, geel, oranje en rood een inschatting van de kans op gewasreactie en de mate daarvan, voor loof en opbrengst. De inschatting is uitgewerkt voor de voor-opkomsttoepassing én voor de LDS-toepassing van Sencor voor rassen geteeld voor consumptie of zetmeelproductie. De app is vooralsnog niet geschikt om te worden gebruikt voor de pootgoedteelt.

Het eerste scherm bevat een alfabetische lijst met de rassen waarvoor informatie beschikbaar is. Na keuze van een ras verschijnt in het tweede scherm de keuzemogelijkheid ‘toepassing voor-opkomst dan wel na- opkomst’ Na keuze van de voor-opkomsttoepassing kunt u kiezen uit een dosering uit een reeks ( 0,25-0,5-1,0-2,0 kg/ha); bij de na-opkomsttoepassing is één gebruik opgenomen (LDS toepassing met 2x 150 g/ha). De app presenteert op basis van uw keuzes het effect op de aardappelplant voor verschillende doseringen van Sencor en geeft u de mogelijkheid de inschattingen voor de verschillende doseringen snel te vergelijken.

Meer over Sencor
Sencor is een breedwerkend herbicide dat zowel via het blad als via de bodem wordt opgenomen. Voor werking via de bodem is voldoende bodemvocht wenselijk. Door de spuitkorrelformulering is het middel gemakkelijk en veilig te verwerken.

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen