AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Seeders Calibration Assistant

Seeders Calibration Assistant

Kuhn

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

kuhn seeders screensh1

kuhn seeders screensh2

kuhn seeders screensh3

kuhn seeders screensh4

kuhn seeders screensh5

kuhn seeders screensh6

Beschrijving

Kuhn has developed a calibration assistant to help you determine the appropriate settings for your seed drill and seeding conditions (seed type, quantity, etc).

This application will also provide you with a seeds/m² to kg/ha convertor.

 

 

Download

Eindoordeel 8

Gebruikersgemak 9

Overzichtelijkheid 9

Snelheid 8

Betrouwbaar 8

Uniek 6

Algemeen:

Kuhn heeft een “kalibratie assistent“ ontwikkeld om u te helpen voor het juist instellen van uw  Kuhn zaaimachine. Uit het ruime aanbod type zaaimachines selecteert u de gene die achter uw tractor zit.  Vervolgens selecteert uw de werkbreedte, aantal zaaipijpen en type zaad.  In het automatische vervolgmenu vult u het aantal kg/ha in. Direct worden de basisinstellingen getoond.  U heeft de mogelijkheid om de zaaimachineafstelling nog meer te optimaliseren, door een draaiproef uit te voeren en deze in te geven in de app.  Mocht er een afwijking in de draaiproef zitten, berekend de app de juiste instellingen.

Conclusie:

De app is zeer eenvoudig opgebouwd en daardoor voor iedereen begrijpelijk.  Alle type zaaimachines, werkbreedte en zaaizaad zijn voorgeprogrammeerd. Hierdoor bent u zo door de instellingen heen. Groot voordeel van de app is dat u de instellingen kan opslaan in My settings.  Zodoende kan u volgend jaar direct uw instellingen terug vinden. De app beschikt ook over een rekenmachine met een omreken convertor.

 

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen