AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Rabo Bankieren

Rabo Bankieren

Rabobank

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

rabobank foto

rabobank screensh1

rabobank screensh2

rabobank screensh3

rabobank screensh4

rabobank screensh5

Beschrijving

Met de Rabo Bankieren App kunt u bankieren waar en wanneer het u uitkomt.

Zowel via uw smartphone als tablet. Geld overboeken, uw bij- en afschrijvingen bekijken of snel uw saldo controleren? Met de Rabo Bankieren App doet u het in een handomdraai.

Met de Rabo Bankieren App kunt u:

– Eenvoudig uw saldo checken
– Uw bij- en afschrijvingen inzien per rekening
– Uw creditcarduitgaven bekijken
– Direct geld overmaken
– Overboeken tussen uw eigen (spaar)rekeningen zonder Random Reader
– Betaalopdrachten inplannen
– Rekeningnummers opslaan in uw adresboek

Aanmelden voor Rabo Mobielbankieren is eenvoudig:
1. Download de gratis Rabo Bankieren App en open de app.
2. Houd uw bankpas en Random Reader bij de hand en doorloop de stappen op het scherm. Eén van de stappen is het kiezen van een persoonlijke toegangscode voor de app. Heeft u al een toegangscode voor Rabofoon? Dan kunt u deze code gebruiken voor de Rabo Bankieren App. U kunt tijdens het aanmelden ook een nieuwe toegangscode aanmaken.
3. Nu kunt u direct gebruikmaken van Rabo Mobielbankieren.

Gebruikmaken van Rabo Mobielbankieren
Rabo Mobielbankieren werkt snel, handig en eenvoudig. Start de Rabo Bankieren App en log in met uw rekeningnummer en de door u gekozen toegangscode. We geven u graag een aantal tips over de app:
– Saldochecker: met één druk op de knop uw saldo inzien zonder eerst in te loggen.
– Adresboek: rekeningnummers eenvoudig opslaan in de Rabo Bankieren App. Bij het invoeren van een rekeningnummer worden de mogelijke rekeningnummers in uw adresboek direct getoond.
– Random Reader: voor overboekingen tussen uw eigen (spaar)rekeningen heeft u geen Random Reader nodig. U heeft ook geen Random Reader nodig voor rekeningnummers waarnaar u eerder geld heeft overgeboekt. Dit geldt tot een limiet van €1.000,- per week. De overboeking moet dan wel langer dan 1 maand en korter dan 15 maanden geleden zijn. Voor overboekingen naar onbekende rekeningen heeft u altijd een Random Reader nodig.
– Betaalopdrachten bewaren: wilt u een betaling doen en heeft u uw Random Reader niet bij de hand? U kunt betaalopdrachten maximaal 24 uur bewaren en later afronden in Rabo Internetbankieren.
– Rekeningen toevoegen: al uw rekeningen worden automatisch weergegeven in de Rabo Bankieren App. Mist u toch een rekening? Dan valt deze wellicht onder een andere Internetbankieren overeenkomst. U kunt deze eenvoudig toevoegen in de app. Bijvoorbeeld handig als u ook zakelijk bankiert. Hoe?

Het antwoord op deze en andere vragen leest u op www.rabobank.nl/appinfo.

Bent u uw toegangscode vergeten?
Via Rabo Internetbankieren kunt u een nieuwe toegangscode instellen. Log in en kies voor Instellingen > Mobielbankieren > Toegangscode instellen.

Meer informatie
Lees meer over Rabo Mobielbankieren op www.rabobank.nl/mobielbankieren.
Hulp nodig? Bel de helpdesk: 0900-0905 (lokaal tarief). We helpen u ook graag verder bij een bankkantoor.

Rabobank vindt het belangrijk dat u zo snel en eenvoudig mogelijk kan bankieren. Heeft u vragen, klachten of ideeën over de Rabo Bankieren App? We horen het graag via de Community Mobielbankieren. Ga hiervoor naar facebook.com/rabobank en klik op Mobielbankieren. U ontvangt hier zo snel mogelijk een antwoord van een van onze collega’s.

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen