AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

PhyApp

AppsforFarming

€ 50.00

Download

☆☆☆☆☆

Google+

Appsforfarming_Phyapp_kop

Appsforfarming_Phyapp_screenshot1

Appsforfarming_Phyapp_screenshot2

Appsforfarming_Phyapp_screenshot3

Appsforfarming_Phyapp_screenshot4

Beschrijving

PhyApp bepaalt het optimale spuitinterval om de Phytophthora te kunnen beheersen

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de PHY APP is erg eenvoudig, als de App wordt geactiveerd moeten er een aantal zaken in het schermpje op de telefoon worden ingevuld: de datum en het middel plus de dosering van de laatste bespuiting. Als u dat heeft ingevuld geeft de telefoon al aan hoeveel mm regen er gevallen is op de plaats waar u staat. Dit kunt u natuurlijk nog corrigeren of als u beregend heeft, kunt u dat ook ingeven. Als u vervolgens op advies drukt, dan wordt de ziektedruk bij u in de buurt (=op uw perceel) berekend, samen met de afspoeling en de beschermingsduur. Vervolgens krijgt u een advies van de volgende bespuitingsdatum.

Voordelen van de APP

Het systeem heeft dus geen gegevens van weerstations nodig en kan op iedere plaats in Nederland, op ieder moment van de dag geraadpleegd worden. Ook in het veld of in de trekker.
Dit biedt nogal wat voordelen ten opzichte van de bestaande Phytophthora adviessystemen, hiervan werd het advies verstrek door middel van een fax of via de PC.
De PHY APP is beschikbaar voor telefoon met het Android besturingssysteem (o.a. Samsung) en verder voor de I-phone van Apple.

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen