AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Lely T4C InHerd – FarmVisit

Lely T4C InHerd – FarmVisit

Lely International N.V

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

lely screenshot 1

lely screenshot 2

lely screenshot 3

lely screenshot 4

lely screenshot 5

Beschrijving

Monitor bedrijfsprestaties

Met FarmVisit kunnen melkveehouders belangrijke prestatie-indicatoren delen met hun adviseurs om meer efficiƫnt en praktisch gebruik te maken van hun expertise. Dit is een grote stap vooruit in het delen van informatie tussen melkveebedrijven en hun adviseurs. Adviseurs hebben niet automatisch toegang tot gegevens over de melkveehouderij. Veehouders geven adviseurs toegang tot hun gegevens na het ontvangen van een uitnodigings e-mail van de adviseur.

Vanaf nu kunnen adviseurs wanneer en waar ook nodig de bedrijfsprestaties controleren op hun mobiele apparaat. Verschillende grafieken tonen de huidige situatie vergeleken met de resultaten van de laatste maand en het jaar. Gebaseerd op deze gegevens wordt duidelijk wat de trends zijn en waar resultaten kunnen worden verbeterd. De adviseur kan notities opslaan in de grafieken, zodat het eenvoudig is om te controleren of de situatie, nadat het advies is gegeven, is verbeterd.

Door up-to-date gegevens te gebruiken bij de melkproductie, voerefficiƫntie en voortplanting, kan de adviseur de melkveehouder ondersteunen bij het bereiken van zijn specifieke individuele bedrijfsdoelstellingen.

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen