AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > KWS-Maïsmanager

KWS-Maïsmanager

KWS

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

kws screenshot 1

kws screenshot 2

kws screenshot 3

kws screenshot 4

kws screenshot 5

Beschrijving

Met behulp van deze zeer complete en professionele applicatie kunnen telers van maïs, adviseurs, loonwerkers en handelaren op hun smart Phone, tablet en/of home PC de teelt en het gebruik van maïs verder perfectioneren.

De informatie in de applicatie kan altijd en overal op de boerderij, in het veld en/of achter het bureau geraadpleegd worden. De applicatie bevat de meest waardevolle en recente informatie over de teelt en het gebruik van maïs en wordt ook up to date gehouden zodra er nieuwe waardevolle informatie voorhanden is.

Download

Eindoordeel 8

Gebruikersgemak 9

Overzichtelijkheid 9

Snelheid 8

Betrouwbaar 8

Uniek 7

De maismanager app is bedoeld voor iedereen die maar ook enigszins met mais te maken heeft. Van teler tot aan adviseur en van loonwerker tot aan handelaar. Per seizoen zijn er verschillende onderwerpen zichtbaar die in dat seizoen belangrijk zijn. Zo worden in het zomerseizoen het oogsttijdstip, voederwaarde, onkruidherkenning, veldopkomst en kennisbank getoond. Ook het onderwerp zelf verschilt weer intern per seizoen. In tabblad algemeen treft u alle onderwerpen op een rij en informatie als een maisrassenoverzicht met omschrijving.

 

Conclusie

Een zeer uitgebreide app. Dankzij het seizoen filter blijft deze uitgebreide app wel overzichtelijk. Door zijn  eenvoud spreekt de app voor zich. Door duidelijke illustraties en kortbondige teksten te gebruiken is de app voor iedereen geschikt. Waar nodig tref je uitgebreide teksten om dieper op het onderwerp in te kunnen gaan.

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen