AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Gro-Stop

Certis Europe B.V.

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

certiseurope_gro-stop_screenshot1

certiseurope_gro-stop_screenshot2

certiseurope_gro-stop_screenshot3

certiseurope_gro-stop_screenshot4

certiseurope_gro-stop_screenshot5

Beschrijving

Deze Gro-stop app geeft informatie over de schilbrandindex en gevoeligheidssklasse van aardapppelrassen indien deze bij het inschuren behandeld worden met Gro-Stop.

De classificatie is uitgevoerd op basis van resultaten verkregen uit onderzoek naar de schilbrandgevoeligheid van diverse aardappelrassen bij inschuren met Gro-Stop door Certis. Aan de hand van kleuren wordt snel en eenvoudig de schilbrandindex en gevoeligheidsindex van een aardappelras weergeven t.o.v. van het referentieras Nicola. De informatie over schilbrandgevoeligheid helpt u bij het bepalen van de beste strategie voor de kiemremming en de juiste keuze van een van de Gro-Stop producten voor het best bewaren van de kwaliteit.

Hoe werkt de app?
Door middel van het selecteren van het aardappelras kan gekeken worden wat de Certis schilbrandindex en gevoeligheidsklasse is van aardappelrassen getest. De kleur geeft aan in welke gevoeligheidsklasse het gekozen aardappelras geclassificeerd is. Onder de button ‘meer’ en de optie ‘schilbrand’ vindt u een volledige uitleg over de schilbrand-index.

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen