AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > FIELD MANAGER – xarvio™

FIELD MANAGER – xarvio™

Xarvio

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

Xarvio_SC1

Xarvio_SC2

Xarvio_SC3

Xarvio_SC4

Beschrijving

Krijg veldspecifieke toepassingsaanbevelingen op uw mobiele telefoon met xarvio™ FIELD MANAGER-app.

xarvio™ FIELD MANAGER toont u de ziekte- en plaagstatus voor elk van uw velden, het geeft een aanbeveling van de beste datum voor toepassing en informeert u wanneer het effect van uw behandeling zal eindigen.
• – Optimaliseer de timing van fungicidetoepassingen in wintertarwe, wintergerst, aardappelen en suikerbieten
• – Optimaliseer de timing van insecticidetoepassingen bij koolzaad.

De app is de optimale mobiele extensie voor xarvio™ FIELD MANAGER webapplicatie waarin u uw velden met betrekking tot gewasbescherming definieert en beschrijft.

Profiteer van de analyse van veldspecifieke weersomstandigheden en van belangrijke landbouwmaatregelen. Voor elk afzonderlijk veld kent xarvio™ FIELD MANAGER de groeifase van uw gewas, de infectieomstandigheden van de belangrijkste schimmelziekten en de migratie- en ontwikkelingsomstandigheden van plagen. Daarnaast kent xarvio™ FIELD MANAGER de periode van bescherming van fungiciden- en insectendodende toepassingen voor elk specifiek veld.

U krijgt toepassingsaanbevelingen voor een betere planning van de gewasbescherming. Maak uw gewasbescherming efficiënter door gebruik te maken van de functies van de spray-timer en gebruik aanbevelingen voor toepassingsweer om te handelen volgens goede landbouwpraktijk.
Wees altijd goed op de hoogte en mis belangrijke toepassingsaanbevelingen niet met de meldingsservice van xarvio™ FIELD MANAGER.

U kunt al uw geplande en uitgevoerde bespuitingstaken ophalen.

Download nu xarvio™ FIELD MANAGER en profiteer van veldspecifieke, geoptimaliseerde gewasbeschermingsaanbevelingen nadat u zich hebt geregistreerd voor xarvio™ FIELD MANAGER webapplicatie.

Download

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen