AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Buienalarm

Buienalarm

Franklin van Velthuizen

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

buienalarm screenshot 1

buienalarm screenshot 2

Beschrijving

Geen zin om zelf steeds de buienradar te checken? Buienalarm waarschuwt je voor naderende buien, gebaseerd op jouw eigen locatie of ingestelde locaties!

Zo kun je bijvoorbeeld je was zorgeloos buiten laten hangen of op tijd schuilen in een tent op een festival voordat er geen plek meer is.

Buienalarm is verkozen tot de Nederlandse Android-app van 2011 door Androidworld.nl!

Versie 2.0 is een volledig vernieuwde versie van Buienalarm, met veranderingen zoals de volgende:
– Een volledig interactieve radarkaart waarmee je kunt inzoomen en bliksemsnel het verloop van de bewolking voor de komende twee uur kunt bekijken.
– Extra locaties instellen (maximaal 3).

Daarnaast vind je nu op www.buienalarm.nl nu ook een versie van Buienalarm voor je browser met dezelfde bekende grafiek!

Werkt in Nederland, België en delen van Duitsland.

Indien er problemen zijn met de app, neem dan contact op via e-mail! Problemen die in de Play Store gemeld worden, worden niet opgelost.

(De app heeft toestemming nodig voor een ingesteld Google-account om neerslagwaarschuwingen te kunnen sturen. De toegang die Buienalarm krijgt kan alléén voor deze waarschuwingen gebruikt worden.)

Download

Eindoordeel 7.5

Gebruikersgemak 8

Overzichtelijkheid 8

Snelheid 7

Betrouwbaar 7

Uniek 7

Buienalarm geeft een waarschuwing voor naderende buien. Door het sturen van een bericht weet je precies welk tijdstip het gaat regenen. Stel eenmalig je eigen locatie in en je weet precies op de minuut af of er een bui komt of niet. Er kunnen eventueel drie locaties worden aangemaakt. Zodoende weet je of er bijvoorbeeld nog een bespuiting kan worden uitgevoerd. Door middel van een grafiek wordt er niet alleen getoond hoe laat, maar ook hoeveel regen er gaat vallen. Tevens is er een radarkaart beschikbaar waar je het verloop van de buien kunt bekijken.

Conclusie
Buienradar is door Androidworld.nl in 2011 uitgeroepen tot de beste Nederlandse Android app en dat is niet voor niets. Dankzij de melding die je tijdig ontvangt, hoef je niet meer constant op andere weer apps te kijken of het eventueel gaat regenen. Helaas wordt er constant reclame getoond. Ook voor buienradar geldt, er blijft niets zo onvoorspelbaar als het weer.

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen