AgroApps

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ontvang graag updates met de laatste apps en ontwikkelingen

Alle agrarische apps > Brassica ziekten

Brassica ziekten

Hazera Seeds B.V.

Gratis

Download

☆☆☆☆☆

Google+

brassica screenshot 1

brassica screenshot 2

brassica screenshot 3

brassica screenshot 4

brassica screenshot 5

Beschrijving

De Hazera brassica ziekten-app is een praktisch instrument voor telers om ziekten en afwijkingen in brassica (sluitkool, bloemkool, broccoli, spruitkool) te herkennen.

De app bevat gedetailleerde informatie, foto’s en aanbevelingen over bacteriële, grondgebonden, virus-, blad-, en bewaarziekten, insecten en fysiologische gebreken. Bevat ook bedrijfsinformatie en contactpersonen.

 

Download

Eindoordeel 7.5

Gebruikersgemak 7

Overzichtelijkheid 7

Snelheid 7

Betrouwbaar 7

Uniek 9

De Brassica ziekten app van Hazera geeft informatie over ziekten en afwijkingen in de brassica gewassen. De app is opgedeeld in grondgebondenziekten, bladziekten, bacteriëleziekten, virusziekten, insecten en fysiologische gebreken. De ziekten en afwijkingen worden beschreven met een afbeelding. Voor alle problemen is er een aanbeveling geschreven. Brassica bestaat onder andere uit de landbouwgewassen sluitkool, bloemkool, broccoli en spruitkool. Ook algemene bedrijfsinformatie en een overzicht met contactpersonen ontbreken niet.

Conclusie  Zowel de gegeven informatie, als de aanbeveling zijn kort en bondig. De duidelijke foto’s geven een extra toevoeging aan het onderwerp. De teler moet zelf over redelijk wat kennis beschikken om in het juiste overzicht terecht te komen. Via het contactmenu kan je direct met een gewasspecialist bellen of e-mailen. De app werkt ook offline.

Waarderingen

Deze app heeft nog geen waarderingen. Ben jij de eerste?

Waardering toevoegen